top of page
Zoeken
  • Bouwwerken Nicola

Nieuwbouw van appartementen

Bent u op zoek naar een nieuw appartement of woning? Wilt u investeren in een vastgoedproject op zeer mooie locaties? Een nieuwe woning bouwen of een project verbouwen is de grootste investering in uw leven. Kies daarom voor een betrouwbare bouwpartner. Bouwwerken Nicola uit Geraardsbergen heeft unieke projecten in haar portefeuille op diverse locaties in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Van uw appartement of woning maken wij een echte thuis.


Bijna energie neutrale woning (BEN)

Groter team en renovatiewerken

Onze projecten lopen als een sneltrein, dus is ons bedrijf intussen ook sterk gegroeid! Wij werken nu met 10 vakmannen, verdeeld over 2 ploegen, omdat wij kwaliteit willen leveren. Momenteel bouwen we in samenwerking met een bouwpromotor 19 nieuwe appartementen in Lesse. Naast de nieuwbouw van appartementen, bouwen wij ook vooral eengezinswoningen. Het team van Bouwwerken Nicola staat ook in voor de aanpak van grote renovatiewerken. Vertrouw op onze expertise en ga voor een garantie op kwaliteit en detailwerk tijdens een renovatie of nieuwbouw.


Waar zijn wij actief? U kunt ons vinden in de provincies Oost-Vlaanderen nabij Ninove en Geraardsbergen, en Vlaams-Brabant in de streek van Roosdaal, Liedekerke, Halle, Gooik, Herne, Galmaarden, Sint-Pieters-Leeuw en Pepingen.


Kwaliteit tegen een goede prijs

Een goede prijs, kwalitatieve afwerking en de betrokkenheid bij elk project zijn onze bouwstenen. Dat voelt u vanaf de eerste kennismaking. Van een moderne tot een klassieke woning, van appartementencomplex tot groot renovatieproject: enkel na een grondige, kwalitatieve analyse en met uw volledig akkoord zorgen wij voor een mooie afwerking van elke nieuwbouw of renovatie.


Ondanks de stijgende prijzen van alle bouwmaterialen, slaagt Bouwwerken Nicola erin om een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding af te leveren. We zijn een grote afnemer van bouwmaterialen en werken met vaste leveranciers.

Een gedegen voorbereiding en een goede planning is het fundament voor uw bouwproject. Als een echte partner kunt u op ons rekenen: wij (ver)bouwen uw droomhuis!


Bouwproject? Wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Bouwwerken Nicola in Geraardsbergen.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page